Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

VIDEO şi GALERIE FOTO : Mega distracție de Zilele Focșaniului. Vrâncenii au cântat cu Loredana, Nadir sau Randy


Spectacolele organizate de autoritățile focșănene în cadrul Zilelor Municipiului  Focșani au adus și vor aduce și sâmbătă și duminică artiști de top din muzica românească. Vineri seara, pe scena amplasată în Piața Unirii din Focșani au urcat Nadir, Maxim, UDDI și JO, dansul și entertainmentul fiind asigurate de The Sky. Vedele serii au fost Randy și Loredana Groza, care a fost aclamată de spectatori la scenă deschisă.

Sâmbătă, concertul de pe scena din Piața Unirii va fi deschis, de la ora 19.00, de Ro-Mania. De la ora 19.30 pe scenă vor urca DJ Project&Ela Rose, urmați de Antract, Fly Project și Anda Adam. Vedetele serii sunt artiștii de la B.U.G. Mafia. Duminică, concertul va fi deschis de la ora 18.30 de Geta Postolache. La 19.00 intră în scenă Aza, iar la 19.30 va cânta Sandra N.. De la 20.00 vin pe scenă Akcent&Band, la 20.40 este rândul Corinei să cânte, iar la 21.20 va cânta Grasu XXL & Band. Seara de duminică se va încheia cu recitalul trupei Holograf. Spectacolele din cele trei seri sunt prezentate de Octavian Ursulescu.

Vineri, în Piața Unirii din Focșani a avut loc parada formațiilor participante la cea de a IV-a ediție a Festivalului Folcloric „Plaiurile Mioriței”. Este vorba de Ansamblul folcloric „Cervona Kalena” al Minorității Ucrainienilor din Negostina, Suceava, Ansamblul folcloric „Vălenășițele” din Văleni, Raion Cahul, Republica Moldova, Grupul folcloric „Odiseea” – Comunitatea Greacă (Tulcea), Grupul folcloric „Glasul Munților” Vaideeni, județul Vâlcea, Fanfara din Calafindești, Suceava, și Ansamblul folcloric „Èšara Vrancei”. Primarul Municipiului Focșani, Cristi Misăilă și cei doi viceprimari, Ionuț Mersoiu și Marius Iorga, au fost prezenți la paradă, ei jucând hora alături de artiști.
De asemenea, vineri dimineață, în fața Mausoleului din Sud a debutat Festivalul Folcloric „Plaiurile Mioriței”, cu recitalul formațiilor participante. La eveniment a participat și viceprimarul Ionuț Mersoiu.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?