Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO : Liceele vrâncene și-au prezentat oferta școlară


Liceele vrâncene și-au prezentat, ieri, oferta educațională pentru anul școlar 2016-2017, în cadrul „Târgului ofertelor școlare”. Unii elevi au cântat beatbox, alții i-au îmbiat pe vizitatori cu prăjituri și cornuri proaspete sau cu săpunuri „hand-made” din plante medicinale.
Unii dintre cei mai gălăgioși, în sensul frumos al cuvântului, au fost elevii Colegiului Tehnic Auto „Traia Vuia” din Focșani. Lângă standul lor au fost parcate două autoturisme școală, iar unul dintre elevi a cântat la microfon beatbox. „Traian Vuia”, se auzea din când în când în microfon, când cântărețul de beatbox mai lua o pauză ca să respire. La standul Școlii Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri, elevii au măsurat doritorilor tensiunea, glicemia și pulsul. De asemenea, au expus produse făcute de elevi din plante medicinale, după rețete învățate la cursuri. În schimb, colegii lor de la Școala Postliceală Carol Davila le-au făcut masaj celor care au dorit acest lucru la mușchii mâinilor și picioarelor, în timp ce reprezentanții Școlii Postliceale Ana Aslan le-au făcut doritorilor masaj facial. 

Atmosfera a fost întreținută de un elev de la Liceul de Artă Ghe Tattarescu, dar și de majoretele de la Colegiul Național Cuza. Elevii de la Colegiul Valeriu D. Cotea au prezentat produse de panificație, care au putut fi gustate de cei pofticioși. Liceenii spotivi și-au expus cele mai frumoase medalii, iar colegii lor de la G.G. Longinescu au prezentat două rochii din materiale reciclabile, una din hârtie, iar cealaltă din capace de sticlă. Consilierul educativ Mihaela Cherciu ne-a spus că cele două rochii au și fost premiate la concursul Karpestet Kultura, care s-a desfășurat la Bacău. La standul Colegiului Național Unirea au fost prezentate fotografii ale elevilor premiați de-a lungul timpului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?