Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO : Cristina Ana Maria Iordan a primit cadou aparate auditive chiar de Ziua Copilului!


Cristina Ana maria Iordan, fetița de șapte ani, elevă în clasa 0 la Școala din Câmpineanca, ce avea nevoie de aparate auditive bilaterale așa încât să-și poată continua școala alături de toți ceilalți copii, a primit acest cadou chiar ieri, de Ziua Copilului. Despre situația acestei fetițe am relatat pe larg, la mijlocul lunii mai a.c., într-un reportaj ce poate fi recitit accesând: http://bit.ly/1TXJwEm
    În urma publicării articolului, în contul fetiței s-au adunat 1500 de lei. În ajutorul ei a sărit fără să stea pe gânduri și preotul spitalului Dumbrăveni, Cristian Marius Niță, care s-a implicat financiar și sufletește și nu s-a lăsat până când nu a văzut-o pe Cristina cu aparatele montate. „Eu o cunoșteam pe această fetiță dinainte, pentru că sunt profesor la Școala din Câmpineanca, însă niciodată nu am știut că are probleme. Nu mi-a spus nici ea și nici bunica ei. După ce am văzut articolul în Monitorul de Vrancea, am luat legătura cu familia și am demarat acest proces de căutare a aparatelor, la un preț cât mai convenabil. Cu ajutorul doamnei doctor Merchea am făcut și documentația pentru Casa de Asigurări de Sănătate, care a acordat aproape 2000 de lei. Aparatele au costat 6700 lei, așa că restul de 4700 s-au acoperit din banii strânși în cont, 1500 lei, și restul de 3200 i-am donat eu. Îmi sunt dragi copiii, iar tot ce este important este să fie fetița fericită. Astăzi (ieri,1 Iunie-n.r.) i-au fost puse aparatele și reacția ei a fost extraordinară! Auzea și sunetele de afară, și pentru că nu era obișnuită, se uita în jur, crezând că acestea se aud în cameră! S-a nimerit să se întâmple chiar de Ziua Copilului. Pentru viitorul ei, aceste aparate sunt foarte importante. Dacă Dumnezeu dă, trebuie să oferim și noi celor care nu au”, a spus preotul Cristian Marius Niță.
    Cristina a surzit încă de când era un bebeluș, în urma unui tratament cu prea multă gentamicină. Bunicii și părinții ei, oameni mai mult decât modești, au făcut sacrificii imense pentru a o purta prin medici, așa încât fetița să poată primi un diagnostic și să-i fie montate primele aparate auditive, vitale în procesul de demutizare. Aceste prime aparate, montate cu ani în urmă, nu mai corespundeau și Cristina avea nevoie de unele noi, care pentru familie costau mult prea mult ca să reușească vreodată să le cumpere. Iată însă că Dumnezeu a vrut ca micuța să fie ajutată de îngerul ei păzitor, astfel încât să-și ducă viața și să-și trăiască copilăria în normalitatea în care se bucură de ea toți ceilalți copii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?