Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Memorialul „Tomiţă Lazăr” – Cupa Vrancea la taekwondo, ediţia a V- a, Punct final


•    Adrian Dochioiu, sportiv și antrenor de taekwondo, principalul organizator al Memorialul „Tomiță Lazăr” – Cupa Vrancea la taekwondo, ne-a transmis următorul material de presă, cu rugămintea să fie publicat. În spiritul respectului pentru cititori, pentru sport și cei care îi dau sens și consistență – antrenori, sportivi, profesori, manageri, dăm curs solicitării sale:    
    „Ediția a V-a tradiționalei competiții de Taekwondo Cupa Vrancea, denumită, începând cu acest an de către organizatori Memorialul „Tomiță Lazăr”, în memoria unui adevărat campion, multiplu medaliat în competițiile Ministerului Afacerilor Interne, a luat sfârșit sâmbătă 14 mai, în jurul orelor 19,00, după meciuri viu disputate.
    Artiștii marțiali prezenți pe tatami au dat dovadă de măiestrie și virtuozitate sportivă, ținând publicul spectator cu sufletul la gură.
        Pentru prima dată, a fost folosit de către organizatori sistemul on-line de înregistrare și găzduire a competițiilor  www.tkd-reg.com , care a permis  afișarea și publicarea rezultatelor după fiecare meci, în timp real.
    Astfel, și susținătorii rămași acasă ai sportivilor, precum și rudele aflate în străinătate, au putut urmări rezultatele meciurilor on-line.
    De asemenea, toate cele 3 suprafețe au fost monitorizate video, grație ajutorului dat de către Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Vrancea, precum și de carul de reportaj al TV Atlas, partener media al acestei competiții.
Pentru fazele controversate a fost folosit „video replay-ul”, astfel arbitrii având la îndemână toate mijloacele tehnice pentru a lua deciziile corecte. În acest mod, cu o transparență de 100 %, hotărârile acestora au fost conforme cu realitatea de pe suprafețele de luptă, niciun sportiv nefiind (de)favorizat în vreun fel. Toți concurentii aflați pe liste au fost premiați cu diplome și medalii de către d-nul Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea,  managerul C.S. Addras Taekwondo Focsani, d-nul Bogdan Enescu și d-nul inspector Marian Mihu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Focșani care a oferit și cele 5 cupe la finalul competiției ocupantelor primelor 5 locuri în clasamentul final, astfel:
Locul I – Addras Taekwondo Club Focșani
Locul II – Hanguk Taekwondo Club București
Locul III – Total Taekwondo Club Botoșani
Locul IV – Dacic Taekwondo Club București
Locul V – C.S. Keumgang Taekwondo Iași
Tot softul folosit de către organizatori a desemnat și cel mai bun sportiv al competiției – DENIS FODOLICA, un talent remarcabil care, la nici 6 ani împliniți, a primit aplauze la scenă deschisă din partea tuturor spectatorilor în urma evoluțiilor sale, fiind învingător în toate cele 4 meciuri avute, cu un total de 25 puncte.
Micul „spartan” a primit trofelul „Cel mai bun sportiv al competitie”
    La deschiderea oficială a fost prezentă și fiica Comisarului șef Tomiță Lazăr, care a primit din partea organizatorilor o medalie de aur, precum și trofeul „IN MEMORIAM”, în cinstea eroului fiind ținut un moment de reculegere de către toți cei prezenți în Sala Polivalentă. Mulțumim Municipiului Focșani, DJST Vrancea, sponsorilor si partenerilor, comitetului de organizare, precum și tuturor celor care ne-au acordat încredere și au fost alături de noi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?