Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741
Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741

INFOPOL


Deces cercetat de polițiști

    La data de 10 mai a.c., polițiștii din Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 45 ani, din comuna Păulești, ar fi dispărut de la o stână situată în punctul „Scrisa” în extravilanul comunei Tulnici, sat Greșu. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că în seara zilei de 3/4 mai a.c., în jurul orelor 23.00, bărbatul a mers la culcare într-o anexă amenajată la această stână, iar în dimineața zilei de 4 mai a.c., în jurul orelor 06.00, colegul său de muncă a constatat lipsa acestuia. La data de 11 mai a.c., polițiștii din Tulnici, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Vrancea, au efectuat verificări în extravilanul satului Greșu, punctul „Pârâul Bisericii”, fiind identificat cadavrul bărbatului. Cadavrul bărbatului, care nu prezenta urme de violență, a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Evenimente rutiere

    La data de 11 mai a.c., ora 14.10, pe DN2-E85 în comuna Dumbrăveni, un bărbat de 38 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de alt auto, care era oprit regulamentar și încadrat pentru a vira la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii impactului a rezultat rănirea ușoară a două femei de 24, respectiv 47 ani, ambele din municipiul Râmnicul Sărat, județul Buzău, pasagere în cel de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 12 mai a.c., ora 04.25, pe Bd. București din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un  autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?