Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Mandat executat de polițiști

    La data de 10 mai a.c., polițiștii din Gologanu au depistat un bărbat de 55 ani, din localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă. Acesta a fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

Evenimente rutiere

    La data de 10 mai a.c., ora 15.05, pe DJ 205 D, un tânăr de 22 ani, din comuna Gura Caliței, în timp ce se deplasa cu un autoturism l-a acroșat și accidentat ușor pe un alt tânăr, de 26 ani, din comuna Spulber, care se deplasa pe o bicicletă în aceeași direcție de mers. În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că biciclistul avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 10 mai a.c., ora 18.55, pe DJ 204 E, pe raza satului Mircești Vechi, a fost depistat un bărbat de 67 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat în circulația pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?