Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Dosare penale la regimul rutier
    La data de 15 aprilie a.c., orele 10.00, pe strada Republicii din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 52 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 14 aprilie a.c., orele 21.45, polițiștii rutieri au oprit pe raza orașului Odobești un autoturism condus un tânăr de 27 ani, din municipiul Focșani, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 16 aprilie a.c., orele 06.10, pe strada Republicii din municipiul Adjud, polițiștii rutieri au depistat un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Bărbat pus sub control judiciar
    La data de 15 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, pe numele unui bărbat din comuna Răstoaca, care în noaptea de  13/14 aprilie a.c., a sustras un autoturism de pe raza localității, pe care l-a abandonat ulterior în apropierea haltei Boțîrlău.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?