Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Polițiștii plecați în misiune în Haiti și-au felicitat colegii de ziua lor


Astăzi este Ziua Poliției Române. În ziua de Buna Vestire se împlinesc 194 de ani de atestare documentară, această zi reprezentând întotdeauna motiv de sărbătoare pentru polițiștii vrânceni. La sediul IPJ Vrancea se va organiza o ședință festivă, în cadrul căreia vor fi citite mesajele de felicitare și vor fi premiați câștigătorii competițiilor sportive. Spre deosebire de alți ani, în 2016 nu vor mai fi avansări în grad în rândul polițiștilor nici la termen și nici înainte de termen.
    Activitățile vor continua luni când, la Muzeul de Istorie din Focșani, poliția va organiza Ziua Porților Deschise, activitate care ar fi trebuit să aibă loc ieri, dar a fost amânată datorită faptului că ziua de joi a fost decretată zi de doliu național în semn de solidaritate cu populația Belgiei.
    De ziua lor, polițiștii au primit urări de la colegii aflați departe de țară, în misiune în Haiti. Printre ei și comisarul șef Sina Calotă Florea, care până la plecarea în misiune și-a desfășurat activitatea la Serviciul Județean Anticorupție Vrancea. „Cu ocazia Zilei Poliției Române, Contingentul de polițiști români din Haiti transmite tuturor polițiștilor din țară un sincer «La mulți ani!». Fie ca acest moment de ceas aniversar să aducă bucurie în sufletul polițiștilor, împliniri profesionale și coeziune! Multă sănătate tuturor polițiștilor și familiilor acestora!”, este mesajul polițiștilor români plecați departe de țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?