Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Handbal Liga Naţională. Meci petru trei puncte vitale!


Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naționale de handbal masculin aduce față în față, în Sala Polivalentă, două formații care se vor bate și în play-off pentru a avea un loc sub soarele primei divizii a handbalului românesc și în sezonul viitor. Gorjenii vin la Focșani determinați „sută la sută” deoarece „este obligatoriu” – așa cum declară pentru site-ul clubului, antrenorul lor, Sorin Bârză – să câștige pentru a se clasa pe primul loc al play-off-ului. Formația oaspete, ca și întreg clubul Energia Tîrgu Jiu, trece printr-o situație foarte dificilă, generată de incertitudinea finanțării de către Complexul Energetic Oltenia, însă conducerea echipei și jucătorii se declară deciși să se bată pentru victorie la Focșani.

    Formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru își propune, la rândul său, să câștige pentru că trei puncte din meciul cu Târgu Jiu pot fi vitale în competiția foarte dură din play-out. CSM Focșani 2007 nu are mari probleme de lot, incerți fiind doar Alin Smeu și Silviu Rotaru. Cu susținerea publicului, focșănenii pot repeta reușita din jocul cu Minaur Baia Mare”! Antrenorul Viorel Ciubotaru mi-a declarat, referindu-se la întâlnirea de vineri seara, că „Energia are, indiscutabil, un lot mai valoros, meciul va fi greu, dar noi ne vom face jocul astfel încât să câștigăm!” Lotul CSM Focșani 2007 pentru partida cu Energia Târgu Jiu: Marocico, Cloșcă, Rusu, Ungureanu – Ragea, Cadar, Gramatic, Rotaru, Miroiu, Gheorghe, Smeu, Popa, Neață, Voinea, Mocanu, Eros, Năstăsie, Nelu. 
    Partida va fi condusă de arbitrii internaționali Bogdan Åžtark și Romeo Åžtefan cuplul ce va oficia la Jocurile Olimpice de la Rio. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?