Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Sănătatea lui Dumitru Dănilă, afectată „dramatic de stresul şi munca fără odihnă“. Inginerul a fost înmormântat la Golești


   Sute de prieteni, apropiați, rude, membri ai familiei l-au condus pe ultimul drum pe cel care a fost inginerul Dumitru Dănilă, directorul Sucursalei de Distribuție Electrica Muntenia Nord Focșani. Slujba religioasă a avut loc la capela Bisericii „Prorocul Samuel” din Focșani (lângă Școala nr.2) iar ceremonia înmormântării la cimitirul din Golești. Au venit să-și ia adio de la directorul Dumitru Dănilă colegi de la filiala de la Ploiești, de la sucursalele din Galați, Brăila, foști colegi de facultate. Aproape că nu a fost persoană care să nu aibă o lacrimă în ochi și să nu îl plângă pe directorul Dănilă. Discursul de rămas bun din partea energeticienilor a fost rostit de directorul Direcției Control din Electrica Distribuție Muntenia Nord de la Ploiești, inginerul Ion Preda. Tot de la Ploiești au venit directorul Direcției Tehnice, dr.ing.Valentin Brănescu și directorul Direcției Dezvoltare, dr.ing. Gabriel Gheorghe. „Dumitru Dănilă a avut șansa ca familia să-i fie mereu alături, respectându-i dedicarea profesională, soția și fiicele sale fiind ele însele profesioniste și perfecționiste în meseriile lor. Åži pentru că în familia Dănilă a existat mereu un membru nevăzut dar privilegiat-activitatea de distribuție a energiei electrice, fiicele colegului nostru nu au rămas departe de preocuparea tatălui, alăturându-ni-se pe rând. Ar fi rămas cu siguranță o frumoasă poveste de viață dacă sănătatea nu i-ar fi fost atât de dramatic afectată de stresul și munca fără odihnă pe care și le-a asumat în toți acești ani…Amintirea distinsei personalități a domniei sale va rămâne în inimile noastre și se va constitui într-un reper greu de egalat de succesorii ce-I vor urma”, a spus cu voce emoționată directorul Ion Preda.
  La ceremonia religioasă au participat președintele ANRP, George Băeșu, prefectul Nicușor Halici, subprefectul Cristi Misăilă, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare, consilieri județeni și consilieri locali. 
   Inginerul Dumitru Dănilă, directorul Sucursalei de Distribuție Electrica Muntenia Nord Focșani, s-a stins din viață, marți, la Spitalul Județean de Urgență. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?