Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO : Musicalul „Frozen” se va juca pe Broadway în 2018


Musicalul adaptat după filmul de desene animate „Frozen” va fi jucat pe Broadway din primăvara anului 2018, au anunțat studiourile Disney marți într-un comunicat preluat de AFP. Lansat în 2013, „Frozen” figurează în Top 10 al celor mai mari încasări din istoria cinematografiei, cu venituri de 1,27 de miliarde de dolari în toată lumea, conform site-ului de specialitate Box Office Mojo. Un al doilea film legat de acest subiect este în curs de realizare. Muzica și textul viitorului musical vor fi scrise de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, care au mai compus cântece de film, a menționat comunicatul, fără a preciza ce va fi preluat din pelicula de desene animate.

    Regizorul va fi Alex Timbers, co-scenarist și coproducător al serialului TV „Mozart in the Jungle”, difuzat pe platforma Amazon, serial deținător al unor Premii ”Globurile de Aur”. Tom Staggs, director în cadrul studiourilor Disney, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că, în afară de al doilea film și de musicalul „Frozen”, compania pregătește pentru sărbătorile de Crăciun din 2017 un film TV. Actorii care au dat voce personajelor principale, printre care Idina Menzel (Elsa) și Kristen Bell (Anna), vor participa la această producție.
    Nu s-a comunicat însă dacă Idina Menzel, adevărată stea pe Broadway, va figura în musical. Actrița cu voce puternică a fost laureată în 2004 la Tony Awards, iar în 2014 cântecul „Let it go”, interpretat de ea în „Frozen”, a ajuns pe locul al cincilea în clasamentul săptămânal Billboard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?