Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

O focșăneancă susține că a fost amenințată cu moartea de un vecin


O focșăneancă, întoarsă de curând din Portugalia, susține că de câteva zile este terorizată de un vecin. După ce ar fi amenințat-o că-i va da foc la casă, i-ar fi spus și că o va omorî. Amenințările nu au fost directe, după cum susține Angelica G.. „M-am întors în țară acum două săptămâni pentru a avea grijă de mama mea. De săptămâna trecută, mai exact de duminică, un vecin mă amenință în fiecare seară spunând că îmi pune foc și că mă va omorî. Ultima dată a spus că astăzi sau mâine (joi sau vineri-n.r.) sunt ultimele mele zile. Nu știu cine locuiește acolo și nici dacă persoana are probleme. Am discutat și cu administratorul. Practic, această persoană vorbește în casă și se aude. Ciudat este că persoana care mă amenință vorbește în limba portugheză, limbă pe care o vorbesc și eu. Aud tot ce spune pentru că se aude la blocuri. Îl aud în fiecare noapte și se înțelege ce spune. De asemenea, reproduce din convorbirile pe care eu le am la telefon, deși nu vorbesc tare la telefon. Cred că îmi înregistrează convorbirile. Ultima dată a spus «joi noapte terminăm cu ea». Această persoană știe de unde vin. Eu nu am vorbit niciodată acasă în limba portugheză și acest lucru mă surprinde. Este posibil să fie o persoană cu probleme sau nu. Este posibil să se întâmple ce spune sau nu, dar eu mă gândesc că totul este posibil și atunci mă tem”, ne-a povestit focșăneanca.
    Angelica G. a adăugat că a depus o plângere la poliție, ulterior primind și număr de înregistrare pentru aceasta. Focșăneanca spune că ar vrea ca ancheta să se miște mai repede, întrucât îi este teamă de persoana care o amenință și pe care nu o cunoaște. „Am mers la poliție și am făcut plângere și inițial nu am primit număr de înregistrare. L-am primit ulterior. Vreau ca situația să fie cunoscută și să știu ce trebuie să fac în cazul în care se întâmplă ceva. Aș vrea să se ia mai repede măsuri pentru că mă tem”, a adăugat femeia.
    Polițiștii de la Poliția municipiului Focșani ne-au confirmat faptul că plângerea femeii a fost înregistrată și că se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Oamenii legii au adăugat că polițistul de proximitate din zona în care locuiește femeia a discutat cu aceasta, anterior depunerii plângerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?