Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FC Panciu pleacă în cantonament cu 17 jucători


Singura echipă de fotbal din județ care activează în Liga a III-a a țării, FC Panciu va pleca astăzi într-un stagiu de pregătire pe care îl va efectua la Pensiunea Eulor de la Agapia, acolo unde există condiții excelente pentru cantonament. „Vor fi antrenamente și vom evita să disputăm meciuri de verificare pentru a nu apare accidentări în rândul jucătorilor”, ne-a declarat antrenorul principal al grupării „dintre vii”, Dănuț Bolocan. Cantonamentul montan se va încheia miercuri, 10 februarie.
La stagiu va participa și noua achiziție a păncenilor, egipteanul Hanny Ragab Zaki Afifi, golgeterul echipei Vitilis Åžuletea din liga a IV-a din Vaslui, în prima parte a campionatului acesta marcând 14 goluri. Hany Ragab Zaki Afifi s-a născut pe 27 decembrie 1979 și joacă în poziția de atacant/mijlocaș de bandă. Are 172 cm și 69 de kilograme. A evoluat în cluburile: Kafr Elshikh Club; Olympi Club; Telecom Eypt Club (toate liga a doua în Egipt); Telecom Egypt Club; Baldyet Elmahla Club; Olympi Club; El Rajaa Club (toate liga I).
Lotul echipei din Panciu este format din: Irimia și Crăciun (portari), Ciornei, Alupei, Blănaru, Bucur, Mitală, Duca, Voinea, Negoescu, Stoian, Sava, Hany Ragab Zaki Afifi, Pasăre, Parlac, Dima și Ababei (jucători de câmp). Returul Ligii a III-a la fotbal se va relua sâmbătă, 5 martie, când FC Panciu va evolua pe terenul echipei Sporting Liești (Galați).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?