Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

AJF Vrancea a premiat cele mai bune echipe la fotbal şcolar


Elevii de gimnaziu și liceu s-au duelat la întreceri de fotbal. La Adjud a avut loc faza județeană a întrecerii la Olimpiada Națională a Sportului Åžcolar, la licee. Finala mică a opus Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani, profesor Radu Bulancea și Liceul „Eremia Grigorescu” Mărășești, pregătită de Emilia Costache. Focșănenii s-au impus în final cu scorul de 3-2. Primul loc le-a revenit celor de la LPS Focșani.
Jucătorii pregătiți de Alin Samoilă Sava s-au impus în finală, scor 2-0, în fața celor de la Liceul „Emil Botta” Adjud, profesor Emil Dumitru. Festivitatea de premierea a fost făcută de inspectorul de educație fizică și sport, Vica Mincă, alături de reprezentanții Asociației Județene de Fotbal și a organizatorilor. Faza județeană a Olimpiadei Gimnaziilor a avut loc la Sala Polivalentă din Focșani. Åžcoala Ioan Basgan a câștigat faza județeană după ce a învins în meciurile cele mai importante cu 1-0 pe Colegiul „Al. I.Cuza” Focșani și cu 3-0 pe Liceul Al. I.Cuza Panciu.
Echipa pregătită de profesorul Eusebiu Bîznă va merge la faza regională, la Galați. Turneul feminin a fost câștigat de echipa din Ploșcuțeni. Fetele din nordul județului au trecut cu scorul de 2-1 de echipa din Bordești. La faza regională, fetele din Ploscuțeni vor evolua pe teren propriu. Festivitatea de premiere a fost efectuată de președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru și inspectorul Vica Mincă. Organizatorii au oferit diplome pentru toți elevii participanți, medalii și cupe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?