Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

VIDEO și GALERIE FOTO : Accidentul provocat de avocatul Lazăr, anchetat de procurorii de la Curtea de Apel Galați


Avocatul de 72 de ani, care a provocat accidentul de sâmbătă dimineață, în zona Oborului de Vite, a fost rănit grav. Potrivit unor surse, în urma evenimentului în care a fost implicat, el s-ar fi ales cu o fractură.
    Avocatul Mircea Nae Lazăr conducea o Dacia către Bolotești, în momentul accidentului. La un moment dat, el a ajuns cu mașina pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un Ford, care circula regulamentar. În urma impactului, ambele mașini au fost serios avariate, iar avocatul a rămas captiv în Dacia pe care o conducea. Acesta a fost scos din autoturism de pompierii de la descarcerare și predat apoi cadrelor medicale care au ajuns la locul accidentului.
    Potrivit unor surse oficiale, ancheta în acest caz este efectuată de un procuror de la Curtea de Apel Galați, asta pentru că în accident a fost implicat un avocat. De altfel, sâmbătă, procurorul de caz a venit în Vrancea pentru a prelua dosarul de la polițiști, dar și pentru a discuta cu avocatul Mircea Nae Lazăr. 

Un șofer băut a dărâmat indicatorul de informare turistică de la Tișița

    Un bărbat de 50 de ani, din Constanța, care era băut, a adormit la volan și a dărâmat cu mașina indicatorul de informare turistică de la Tișița. S-a întâmplat vineri dimineață, puțin după ora 07.00, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    „La data de 15 ianuarie a.c., ora 07.25, un bărbat de 50 ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, la intersecția cu sensul giratoriu Tișița, a adormit la volan, acroșând stâlpul metalic de iluminat și indicatorul de informare turistică, provocând avarierea autoturismului în partea din față și ruperea indicatorului. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a poliției vrâncene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?