Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Adele, James Bay și ‘Years and Years’, cele mai multe nominalizări la BRIT Awards 2016


Artiștii britanici Adele și James Bay, alături de trupa electro-pop ‘Years and Years’, conduc în topul favoriților ediției din acest an a ‘BRIT Awards’, obținând fiecare câte patru nominalizări, scrie agenția Reuters.
Adele, care a dat peste cap topurile în acest an cu albumul ’25’, a fost nominalizată la categoriile — cea mai bună artistă britanică, albumul britanic al anului, cea mai bună melodie, cu piesa ‘Hello’, și cel mai bun videoclip pentru aceeași piesă. James Bay, 25 de ani, originar din Hitchin (Hertfordshire), a fost nominalizat la categoriile — cel mai bun artist britanic, cea mai bună melodie britanică a anului cu ‘Hold Back the River’, albumul britanic al anului cu ‘Chaos and the Calm’ și evoluția cea mai promițătoare a anului. Trupa electro-pop ‘Years and Years’ a fost nominalizată la categoriile — grupul britanic al anului, melodia anului cu piesa ‘King’, videoclipul britanic al anului cu ‘King’ și cea mai promițătoare evoluție a anului.

La categoria grupul internațional al anului îi regăsim pe Alabama Shakes, Eagles of Death Metal, Major Lazer, Tame Impala și U2. Ariana Grande, Bjork, Courtney Barnett, Lana Del Ray și Meghan Trainor sunt cântărețele nominalizate pentru artista internațională a anului. Drage, Father John Misty, Justin Bieber, Kendrick Lamar și The Weeknd se ‘duelează’ la categoria artistul internațional al anului. Ceremonia decernării BRIT Awards are loc la 24 februarie, la O2 Arena din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?