Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Trăgătorul vrâncean Alin Moldoveanu, printre „Laureaţii anului 2015“


Juniorul Iordache Dragomir a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2015 de către Biroul federal al Federației Română de Tir Sportiv.
Iordache Dragomir a obținut titlul de campion european de juniori la pușcă culcat cu record mondial. FR de Tir Sportiv a desemnat de asemenea un număr de sportivi care fac parte din „Laureații anului 2015”, printre aceștia aflându-se și trăgătorul vrâncean Alin Moldoveanu (sportiv antrenat de Sorin Babii și care reprezintă în competiții cluburile Dinamo București și Omega Tehnoton Iași).
Sportul care a dat României primul campion olimpic la ediția Londra 2012 a Jocurilor oferă ultima șansă de calificare sportivilor europeni, la Campionatul European de tir, 10 metri, programat în perioada 23 – 27 februarie, la Gyor (Ungaria). Alin Moldoveanu, campionul în exercițiu la pușcă cu aer comprimat, 10 m, poate obține biletele pentru a treia ediție consecutive a Jocurilor Olimpice. Sportivul antrenat de Marin Olimpiu și Sorin Babii a terminat de fiecare data în top 5 la Jocurile Olimpice (locul 4 la Beijing și locul 1 la Londra).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?