Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

MISTER la Panciu! Femeie găsită ARSĂ în casă deși nu a fost niciun incendiu


   O femeie de 65 de ani, din Panciu, a ajuns la spital cu arsuri pe torace, mâini, gât și bărbie. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții ISU Vrancea, care au ajuns primii la fața locului, femeia a suferit arsuri pe 35-40% din suprafața corpului și a ajuns inițial la Spitalul Panciu, după care a fost transferată la Focșani. 

   Cadrele medicale ne-au precizat aseară că femeia a suferit „arsuri de gradul III și IV pe brațe și torace”, pe o suprafață de peste 50% din suprafața corpului, așa că s-a luat decizia să fie transferată la Spitalul de Arși din București.
   Cum s-a ars femeia este greu de spus. Asta pentru că în casa ei nu era niciun lucru ars. Rămâne ca polițiștii și pompierii să facă verificări și să stabilească despre ce a fost vorba. O primă variantă vehiculată a fost aceea că femeia ar fi folosit o lumânare și de la ea s-ar fi aprins, casa femeii nefiind conectată la rețeaua de energie electrică.
Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, care au spus că arde ceva în casa femeii. „Apelul prin 112 s-a primit în jurul orei 18.40 și s-a anunțat producerea unui incendiu în cartierul Satu Nou din orașul Panciu. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD. În momentul în care au ajuns la fața locului, a fost găsită o femeie de 65 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 35-40 la sută din suprafața corpului, la nivelul toracelui, membrelor inferioare, gât și bărbie. Aceasta a fost preluată de paramedici și transportată la Camera de Gardă a Spitalului Panciu. La fața locului nu au fost identificate urme ale unui incendiu. Împreună cu poliția, se efectuează verificări pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul”, a precizat căpitan Cristina Duță, de la biroul de presă al ISU Vrancea. Potrivit unor surse, femeia locuiește singură.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?