Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

O MIE de gospodării, DEBRANȘATE în Vrancea de Electrica Furnizare! A fost nevoie de intervenția prefectului


Toate locuințele debranșate, ieri, de la rețeaua electrică, pe motiv că nu au fost reînnoite contractele de furnizare vor fi reconectate la sistemul energetic până la ora 15.30.
Decizia a fost luată după ce prefectul de Vrancea, Nicușor Halici, a avut o discuție cu directorul Electrica Furnizare, Ionel Preda. „În urma aspectelor sesizate de cotidianul Monitorul de Vrancea am avut o întâlnire cu directorul Electrica Furnizare, care a susținut că a fost luată această decizie deoarece nu au fost reînnoite contractele de furnizare a energiei electrice. Am stabilit ca până la ora 15.30 să fie rebranșate toate locuințele, iar ulterior, cu sprijinul primarilor, să rezolvăm și problema contractelor la nivelul fiecărei localități”, a precizat prefectul de Vrancea. 
Nicușor Halici a precizat că în situația familiilor debranșate din Golesti se găsesc o mie de abonați din județul Vrancea. „Toți acești abonați vor fi rebranșați azi până la ora stabilită cu conducerea Electrica”, a mai spus prefectul Nicusor Halici.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?