Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO : Regizorul american Quentin Tarantino și-a lăsat amprentele la Hollywood


Regizorul american Quentin Tarantino și-a lăsat marți amprentele de la mâini și de la picioare în cimentul din fața celebrului Chinese Theatre de la Hollywood, relatează AFP. Gestul coincide cu promovarea celui mai recent film al său, westernul „The Hateful Eight”, lansat recent și nominalizat la trei categorii la Globurile de Aur, care urmează să fie acordate duminică la Los Angeles. Lăsarea amprentelor de la mâini și de la picioare este o veche tradiție hollywoodiană, căreia s-au conformat deja mii de staruri. Regizorul a fost însoțit la eveniment de actorul austriac Christoph Waltz, care a primit două Oscaruri pentru rolurile sale din „Inglourious Basterds” (2010) și „Django Unchained” (2013), ambele în regia lui Tarantino. În urmă cu două săptămâni, Quentin Tarantino și-a inaugurat steaua pe „Walk of Fame” de la Hollywood.

Trei lanțuri de cinematografe nu vor distribui noul film al lui Tarantino

    Trei lanțuri de cinematografe din Marea Britanie nu vor proiecta noul film al lui Quentin Tarantino „The Hateful Eight”, în urma unei dispute cu distribuitorul peliculei, relatează BBC. Cineworld — cu subsidiarele sale Picturehouse și Curzon, care dețin în total circa 135 de cinematografe — Odeon și Vue au decis să nu proiecteze filmul, nominalizat la trei Globuri de Aur și care îi are în distribuție pe Kurt Russell, Samuel L Jackson și Jennifer Jason Leigh. Potrivit distribuitorului peliculei, Entertainment Film, Cineworld și Curzon au decis să nu să proiecteze filmul deoarece au ridicat obiecții față de un acord cu Odeon pentru drepturi exclusive în zona West End din Londra.
    Cinematograful Odeon din Leicester Square va distribui filmul într-o „prezentare 70 mm Ultra Panavision” — un format care nu a mai fost utilizat timp de aproape 50 de ani. „Din cauza facilităților speciale necesare pentru prezentarea în format 70 mm Ultra Panavision avem nevoie de cel mai mare cinematograf și cel mai mare ecran din West End, iar cinematograful Odeon din Leicester Square a fost alegerea firească”, se indică într-o declarație a Entertainment Film. De partea cealaltă, Cineworld a obiectat la faptul că filmul nu ar fi putut fi proiectat într-unul dintre cinematografele sale din West End, potrivit aceluiași Entertainment Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?