Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 5 ianuarie a.c., ora 11.30, polițiștii din Gugești au depistat un bărbat, de 35 ani, din comuna Coțușca, județul Botoșani, în timp ce conducea pe DJ 204P, un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 1 ianuarie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 ianuarie a.c., ora 18.00, polițiștii din Jariștea au depistat un tânăr, de 23 ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Minoră dispărută depistată de polițiști

    La data de 5 ianuarie a.c., ora 20.00, polițiștii din Tătăranu au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Constanța, dispărută din data de 4 ianuarie a.c., s-ar afla la domiciliul unui bărbat din comuna Tătăranu. În urma verificărilor efectuate cu operativitate la domiciliul acestuia, a fost identificată minora, care a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și că a plecat voluntar de acasă. Minora a fost preluată de mama sa și condusă la domiciliu.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?