Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Lacrimi şi durere la despărţirea de Gheorghe Jelea


Unul din cei care au pus umărul la dezvoltarea și susținerea fotbalului vrâncean de-a lungul timpului, Gheorghe Jelea a fost condus ieri pe ultimul drum. Membrii ai familiei și foarte mulți prieteni au vrut să fie alături de „Gică” Jelea la despărțire. Jelea a murit la Spitalul Județean Sf. Pantelimon din Focșani în noaptea de duminică spre luni la vârsta de 73 de ani, din cauza unor afecțiuni cardiace. Înmormântarea a avut loc ieri la cimitirul din comuna Cîmpineanca, regretatul președinte al echipei de fotbal Gloria ITSAIA Focșani urmând să-și doarmă somnul veșnic alături de fiul său, Florin, care a trecut în lumea celor drepți în anul 1991.

Gheorghe Jelea a suferit foarte mult și a făcut totul să-i țină memoria lui Florin trează pe mai departe, până la ultimul memorial la care a participat și el, organizat în vara anului trecut pe Stadionul din cartierul Unirea – Odobești. Mulți dintre cei care l-au condus pe ultimul drum pe Gheorghe Jelea aveau lacrimi în ochi, semn că au pierdut un prieten drag, un profesionist care s-a dedicat în ceea ce și-a propus să realizeze pe plan sportiv.

Într-o atmosferă apăsătoare, cei care l-au iubit, au plâns și i-au adus o floare deoarece a părăsit această lume, lăsând în urmă amintiri frumoase. Gheorghe Jelea a fost director la ITSAIA Vrancea și a fost unul dintre cei mai respectați ingineri agronomi din județul nostru. A fost președinte al cluburilor de fotbal Gloria și Unirea Focsani. A construit stadionul de fotbal din comuna sa natală, Vulturu și a refăcut după inundațiile din anul 2005 și stadionul de fotbal din Golești, Florin Jelea. A susținut ori de câte ori a avut ocazia fotbalul din Vulturu, Focșani, Golești sau Cîmpineanca. A fost membru fondator al clubului CFT Juventus Focșani și al Åžcolii de Fotbal Florin Jelea. Gheorghe Jelea a fost cel care a întins o mână de ajutor multor oameni de sport și nu numai, atunci când au avut nevoie.

     Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei greu îndurerate.

                            Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?