Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Forest


În nord-vestul muntelui Fuji din Japonia se află Pădurea Aokigahara, un loc considerat în cultura japoneză ca fiind blestemat și bântuit de o prezență demonică. Aici, oamenii care doresc să-și pună capăt zilelor se duc singuri și nu se mai întorc. Americanca Sara Price (Natalie Dormer din Game of Thrones și The Hunger Games) se aventurează în această pădure, în căutarea surorii ei gemene dispărute, Jess (jucată tot de Natalie Dormer în rol dublu).
În regia lui Jason Zada, filmul horror The Forest prezintă înfricoșătoarea desprindere a Sarei de realitate. După ce a pătruns în pădure alături de jurnalistul Aiden (Taylor Kinney din Chicago Fire) și ghidul lor, japonezul Michi (Yukiyoshi Ozawa), Sara începe să suspecteze că Aiden o cunoștea pe sora ei, iar lucrurile nu ar sta așa cum crezuse. Fiindcă s-a îndepărtat de cărare, spiritele celor care au murit o atacă mental, producându-i halucinații și provocând-o să-și facă singură rău.
Sara va reuși să se întoarcă din pădurea sinucigașilor numai dacă va putea să răzbească împotriva forțelor paranormale din Pădurea Aokigahara, teritoriul celor pierduți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?