Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647
Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647

Baschetbaliştii merg în stagiu la Gheorgheni


Componenții echipelor de baschet Under 12, 13 și 14 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani vor efectua în această săptămână un stagiu de pregătire la Gheorgheni. Sportivii vor avea programate câte două antrenamente pe zi și vor beneficia de cele mai bune condiții de pregătire și refacere. Stagiul este asigurat în totalitate de conducerea Liceului cu Program Sportiv Focșani.
În altă ordine de idei, tinerii baschetbaliști de la echipele Under 13 și 14 ale Liceului cu Program Sportiv Focșani vor participa la faza de recalificare pentru turneul semifinal al Campionatului Național. Echipa Under 13 va evolua în cadrul primului turneu, programat în perioada 19-21 februarie împotriva următoarelor echipe: CSS Tg. Jiu, LPS Tg. Mureș, LPS CSU Pitești, CSÅž Tîrgoviște și ACS Baschet Lions Craiova.
Al doilea turneu se va desfășura în perioada 18-20 martie, iar al treilea turneu este programat în perioada 15-17 aprilie. Echipa Under 14 a LPS Focșani va juca la primul turneu (12-14 februarie) împotriva următoarelor grupări: ABC Olimpic Baia Mare, CSÅž Buzău, CSÅž Nagy Mozes Tg. Secuiesc, CSÅž 1 Phoenix Constanța și CSÅž Bega Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?