Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Un şofer de 72 de ani a provocat un accident cu o victimă


O bucureșteancă de 35 de ani a fost rănită într-un accident rutier produs pe drumul european. Mașina sa a fost izbită în plin de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 72 de ani. Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului ar fi septuagenarul. „La data de 30 decembrie a.c un bărbat, de 72 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 din direcția Adjud – Focșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat un autoturism condus de o femeie, de 35 ani, din municipiul București. Ambii conducătorii auto au fost testați alcoolscop rezultatele fiind negative. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmit polițiștii.
Un alt accident cu victimă s-a produs pe strada Vrancei, din Focșani. Un bărbat de 56 de ani, din municipiu, în timp ce conducea o mașină a accidentat un alt bărbat de aceeași vârstă, din comuna Spulber, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Åži în acest caz a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate.
În timp ce unii s-au ales cu dosare penale pentru că au fost implicați în accidente, alții sunt cercetați pentru că au condus băuți și cu permisul suspendat. Astfel, la Gura Caliței, polițiștii din Gugești au depistat doi bărbați care conduceau mopeduri și erau băuți. Unul avea o alcoolemie de 1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat și celălalt 0,36 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
În Focșani, polițiștii de la Biroul Rutier au identificat pe strada Cezar Bolliac un bărbat de 31 de ani, care conducea un autoturism deși avea permisul suspendat din 25 noiembrie a.c. Pe numele său s-a întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?