Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO : O melodie interpretată de un cor de medici și asistente, pe primul loc în topul hiturilor de Crăciun din Marea Britanie


O melodie a unui cor de medici și asistente medicale a ajuns pe primul loc în topul hiturilor de Crăciun din Marea Britanie, detronând o piesă interpretată de Justin Bieber, după un apel făcut chiar de cântărețul canadian fanilor pentru cumpărarea single-ului angajaților din sistemul medical britanic (NHS), relatează AFP. „A Bridge Over You”, o melodie interpretată de corul spitalelor publice Lewisham and Greenwich din Londra, a învins hitul „Love Yourself”, a lui Justin Bieber, în urma unui mesaj postat de acesta miercuri pe Twitter. „Timp de o săptămână nu vreau să fiu numărul 1. Procedați bine și ajutați-i să câștige. Este Crăciunul. Succes corului NHS”, a scris interpretul pe rețeaua de socializare.
    Melodia corului, destinată strângerii de fonduri pentru diverse organizații caritabile, este o versiune a melodiilor „Bridge Over Troubled Water” de Simon&Garfunkel și „Fix You”, a celor de la Coldplay. Single-ul corului de medici și asistente medicale s-a impus și în fața altor hituri, precum „Hello”, interpretat de Adele, sau „History”, al trupei One Direction.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?