Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Lidia Dumbravă se declară surprinsă de numirea sa la șefia Inspectoratului Școlar Județean


 Ministrul Educației a numit-o pe Lidia Dumbravă, până acum inspector școlar general adjunct, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Ministrul Adrian Curaj a emis ordinul „prin care doamna profesoară Dumbravă Lidia este numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea până la organizarea concursului de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2015-2016 și i se rezervă catedra pe care este titulară”.
   Conform ordinului, ministrul își rezervă dreptul de a dispune încetarea detașării la o dată anterioară termenelor menționate.
Profesoara Lidia Dumbravă a precizat că este surprinsă de decizia ministrului. „Sunt surprinsă de ordinul primit, mă așteptam la un ajutor. Este prea devreme să mă pot pronunța dacă voi candida la concursul organizat de Ministerul Educației sau nu”, ne-a declarat noul inspector școlar general, Lidia Dumbravă. Totodată, ea a precizat că deocamdată nu a primit o decizie în legătură cu cel sau cea care va ocupa funcția de inspector școlar general adjunct.
  La sfârșitul lunii noiembrie, Ministerul Educației a organizat un concurs pentru funcția de inspector școlar general. Toți cei patru candidați vrânceni, respectiv profesorii Adrian Atarcicov, Lauriana Ailincuței, Valentin Dogaru și Livia Marcu au fost declarați respinși.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?