Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Spargere la magazinul STIHL din Focșani și la Roman’s. Hoții au furat 13 drujbe, bani și casa de marcat


Magazinul Stihl de pe Bulevardul Independenței din Focșani a fost călcat de hoți la finele săptămânii trecute. Persoane necunoscute au distrus ușa de la intrare și au pătruns în interior. Au sustras mai multe drujbe și au dispărut într-un timp extrem de scurt. Reprezentanții firmei de pază au ajuns la fața locului în 2 minute și ceva, dar nu au mai găsit pe nimeni, semn că hoții sunt unii specializați în așa ceva.
    Unul dintre patronii magazinului, Dan Georgescu, ne-a spus că spargerea ar fi fost dată vineri dimineață, în jurul orei 04.00, dar și că din magazin lipsesc 13 drujbe. Prejudiciul depășește 25.000 lei, după cum spune el, dar marfa este asigurată. „Prejudiciul este cuprins între 25.000-28.000 lei. S-au furat 13 drujbe. Au spart ușile din față și au intrat. A pornit alarma , dar în două minute au și plecat. Când au ajuns cei de la firma de pază, hoții erau plecați. Aveam alarmă, magazinul este monitorizat cu firmă de pază, dar tot s-a furat. Magazinul s-a mai spart de două ori. Am sesizat fapta și sperăm să fie prinși. Cert este că hoții sunt profesioniști din moment ce au reușit să dispară atât de repede. Din fericire marfa este asigurată”, ne-a spus Dan Georgescu.
    Reprezentanții IPJ Vrancea nu au făcut o informare cu privire la această spargere, dar, întrebați de reporterii „Monitorul de Vrancea”, nu au negat informația, dar nici nu au oferit alte detalii. Ei spun că se fac cercetări pentru „identificarea și tragerea la răspundere a autorilor”.
    Tot la finele săptămânii trecute, poliția a mai fost sesizată și cu privire la dispariția unei sume de bani de la Fastfood-ul Roman’s, din locația situată vis-a-vis de Colegiul „Unirea”. În incinta acesteia s-ar fi pătruns ori joi seara ori în dimineața zilei de vineri, și s-ar fi furat o sumă de bani, puțin peste 500 de lei, dar și casa de marcat. Surse oficiale spun că spargerile nu au legătură între ele, în sensul că hoții de la Stihl și Roman’s nu ar fi aceiași. Acest lucru urmează totuși să se stabilească în urma anchetei.
    De asemenea, alte două persoane din Focșani au sesizat poliția cu privire la faptul că li s-ar fi spart locuințele și li s-ar fi sustras diferite bunuri.
   

   

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?