Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Prințesa Charlotte și prințul George au primit o parte din cadourile de Crăciun


Prințesa Charlotte și prințul George, copiii ducilor de Cambridge William și Kate, au primit o parte dintre cadourile de Crăciun mai devreme în acest an, conform unui material publicat de starpulse.com. În timp ce se afla la Birmingham, unde participa la un eveniment caritabil („Football for Peace”) tatăl lor, prințul William, duce de Cambridge, a primit pentru copiii săi două păpuși personalizate realizate de compania Bonnie & Pearl, păpuși ce poartă numele ‘Catherine și Charlotte’, reprezentându-le pe ducesa de Cambridge și pe micuța prințesă Charlotte. Nu o să comentăm aici cât de potrivit ar putea fi pentru un copil să primească o păpușă care-l reprezintă. Ambele păpuși au părul negru și au înălțimea de aproape 50 de centimetri. Una dintre ele are ochii albaștri, iar cealaltă căprui. Aceste păpuși pot fi achiziționate și de publicul larg de pe site-ul companiei galeze la prețul de 80 de lire sterline fiecare.
    În descrierea aflată în cutia cu păpuși se precizează că „Charlotte are lumea la picioarele ei” și că „are o fire deschisă și aventuroasă”. De asemenea, se mai precizează că în timpul ei liber prințesei îi place să exploreze locuri noi și să călărească, dar și că „marea ei pasiune în viață este pentru animale”. De cealaltă parte, păpușa care o reprezintă pe ducesa de Cambridge, Catherine, crede că „totul este posibil” și „are o voință puternică și multă determinare”. Marea ei pasiune este matematica și „îi place să rezolve calcule complicate”.
    De asemenea, Prințul Charles a primit pentru nepoții săi doi ursuleți de pluș realizați de compania From Babies with Love. Ursuleții sunt fabricați din bumbac organic, fără coloranți sau alte chimicale. Pe scurt, genul de cadou care, chiar dacă nu-i va atrage prea mult atenția prințului George sau prințesei Charlotte, este foarte apreciat de bunicul său, un recunoscut militant pentru conservarea naturii și stilul de viață eco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?