Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

ISJ a scos la concurs un post de consilier informatizare


Inspectoratul Școlar Județean Vrancea organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier IA, Departamentul Informatizare. Pentru a putea ocupa acest post, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții: să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre UE sau a statelor ce aparțin Spațiului Economic European, cu domiciliul în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exercițiu; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului, atestată pe bază de adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de unități sanitare abilitate; să nu fi fost condamnat definitiv pentru săvârșirea infracțiunilor contra statului, umanității sau autorității.
    De asemenea, pentru a participa la concurs se cer studii superioare de lungă durată sau studii universitare e licență, urmate de studii universitare de masterat în specialitate și o vechime minimă în domeniul informatică de 8 ani.
    Candidații își pot depune dosarele până pe 3 decembrie, ora 16:00. Prima probă, cea scrisă, va avea loc pe 14 decembrie, la ora 10:00, iar interviul se va desfășura pe 16 decembrie, la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?