Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

ULTIMA ORĂ! VIDEO : Handbalişti omorâţi de un camion încărcat cu cherestea


Trei tineri au murit și alte 11 persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs la limita dintre județele Vrancea și Buzău. În accident au fost implicate un microbuz în care se aflau handbaliștii de la CSU Târgoviște și un camion cu remorcă, încărcat cu cherestea. La eveniment au intervenit și pompierii vrânceni, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ de la Dumbrăveni.
Microbuzul era oprit la intrarea în județul Buzău deoarece avea probleme la motor, moment în care camionul încărcat cu cherestea a intrat în plin în acesta. Mai întâi microbuzul a fost proiectat într-un șanț după care camionul s-a răsturnat peste el.  Potrivit jurnaliștilor de la Observatorul Buzoian, microbuzul implicat în accident transporta echipa de handbal masculin CSU Târgoviște, care a avut duminică meci cu Vicov Bucovina. Se pare că cei trei morți ar fi sportivi legitimați la clubul din Târgoviste.

În urma evenimentului rutier, cel puțin 10 persoane au rămas încarcerate suferind răni grave în timp ce alte trei persoane au murit pe loc. Pompierii au dislocat la fața locului forțe impresionante, punând în aplicare planul roșu. În zonă au ajuns trei autospeciale de descarcerare, 6 ambulanțe și o autospecială de transport victime multiple.
„ISU Buzău a trimis la locul accidentului șapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenție și comandă. Forțele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar și ISU Bucuresti – Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis șase salvări la fața locului”, a declarat pentru Observatorul Buzoian purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu.
În această dimineață 5 victime au fost trimise la spitale din Bucureșți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?