Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

Tom Cruise dorește un interviu cu Oprah pentru a lămuri „speculațiile” apărute cu privire la scientologie


Tom Cruise speră să dezamorseze, printr-un interviu realizat în compania lui Oprah, torpila lansată la apă de actrița Leah Remini prin cartea „Troublemaker”, în care face dezvăluiri despre celebrul actor și cultul religios din care acesta face parte, Biserica Scientologică, conform starpulse.com. Celebrul actor dorește să ofere acest interviu cât mai repede pentru că este „sătul de toate zvonurile și acuzațiile”. Cruise își dorește să vorbească cu Oprah pentru că nu are încredere în alți jurnaliști care ar putea să-i fie ostili în cursul interviului, prezentându-l într-o lumina mai puțin favorabilă.
În 2005 Tom Cruise lăsa o impresie foarte bună după ce a fost invitat în emisiunea lui Oprah și a sărit pe canapea de entuziasm atunci când discuția a ajuns la prietena sa de pe atunci, Katie Holmes. Un nou interviu cu celebra realizatoare de televiziune ar putea să se dovedească din nou o bună decizie de imagine pentru Cruise. „Atunci când îl critici pe Tom Cruise este ca și când critici întreaga Biserica Scientologică…. ești considerat o persoană rea”, a comentat Leah Remini într-un interviu recent.
Între timp, Mike Rinder, fost membru și purtător de cuvânt al Bisericii Scientologice, a declarat că Tom Cruise dorește neapărat să acorde acest interviu pentru a mai reduce din pagubele produse de „uraganul Leah”. „Ar putea chiar să încerce să salveze aparențele că ar fi vorba de un interviu adevărat, neregizat. Dacă nu vor fi puse acele întrebări cu adevărat importante, vom ști că este un interviu complet controlat, care se desfășoară după un scenariu”, a adăugat el.
Leah Marie Remini, 45 de ani, este o actriță cunoscută în special pentru rolul lui Carrie Heffernan din sitcomul „The King of Queens” (1998-2007). Ea a devenit membră a Bisericii Scientologice încă de la vârsta de 9 ani. La începutul acestei luni actrița și-a lansat cartea de memorii „Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology” în care face dezvăluiri care îl cuprind și pe Tom Cruise, membru de seamă al Bisericii Scientologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?