Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat din Țifești susține că a fost tăiat cu sabia pe față


Un bărbat din satul Bătinești, comuna Èšifești, care acum câteva zile a ajuns la spital după ce a avut o altercație cu un consătean, susține că nu a fost tăiat pe față cu un cuțit, așa cum au anunțat polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă, ci cu o sabie.
    Victima, Ion Săndel Mîndroiu, spune că între el și agresor nu a existat niciodată vreun conflict. A existat o problemă, dar între agresor și un văr de-al său și de atunci, crede omul, agresorul are ciudă și pe el. „Nu m-a tăiat cu cuțitul, ci cu o sabie și s-a întâmplat la un magazin din sat. Cu o seară înainte, la poarta mea a venit un VW Passat negru cu numere de București. Am ieșit să văd ce e și când am ajuns, am îndreptat lanterna către mașină. Apoi m-am dus pe partea șoferului. Era în mașină cel care m-a bătut și alți doi. Când m-am apropiat, au plecat, ca să nu-i văd, după care s-au mai întors și am fost amenințat că tot mă omoară. A doua zi ne-am întâlnit la magazin. El a plecat repede și a revenit cu sabia. M-a tăiat cu ea pe față. Sunt și martori. Dacă nu interveneau, mă tăia la gât. Eu nu am avut nicio problemă cu el, un văr de-al meu a avut. De ieri (joi-n.r.) îmi amenință și familia. Azi (vineri-n.r.) am fost externat și marți mă duc după certificatul medico-legal”, ne-a spus Ion Săndel Mîndroiu.
     Polițiștii susțin, în continuare, că a fost vorba de un cuțit sau briceag, nicidecum de o sabie. Oamenii legii au adăugat că s-a întocmit dosar în acest caz, în care se fac cercetări pentru „lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând să se stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi.
    La o zi după incident, polițiștii au întocmit o informare cu privire la altercația de la Èšifești, prin intermediul căreia au precizat că „la data de 10 noiembrie a.c., orele 18.30, polițiștii din Å¢ifești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitate, ar fi fost agresat fizic de un cunoscut, care l-ar fi tăiat cu un cuțit în zona feței. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce victima se afla în curtea casei unui vecin, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat de un bărbat, de 31 ani, din localitate, care l-a tăiat cu un cuțit pe față. Victima a fost transportată la Secția UPU Focșani pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?