Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Alegeri la Colegiul Medicilor Vrancea


În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie va avea loc, la sediul Colegiului Medicilor Vrancea, alegeri pentru desemnarea membrilor Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Vrancea pentru mandatul 2015-2019, a reprezentanților în Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România și a membrilor în Comisia de Cenzori. Dreptul de vot, precum și dreptul de a fi ales în organele de conducere îl au numai medicii membri ai Colegiului Medicilor din România. Dreptul de a alege și de a fi ales se poate exercita numai în cadrul colegiului al cărui membru este medicul respectiv. O persoană poate candida atât pe lista membrilor consiliului local, cât și pe aceea a reprezentanților în Adunarea Generală Națională și, separat, pentru comisia de cenzori.
Persoanele interesate își pot depune candidaturile personal, la secretariatul Colegiului Medicilor Vrancea, în perioada 9 – 20 noiembrie, între orele 8.00 – 16.00. În ultimii ani, Colegiul Medicilor Vrancea a fost condus de medicul Maria Săpunaru.
De altfel, pe 20 noiembrie vor avea loc alegeri și pentru șefia Patronatului Medicilor de Familie Vrancea (PMFVN), în sala Direcției de Sănătate Publică Vrancea. În prezent, președintele PMFVN este medicul Grigore Hanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?