Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Șofer cercetat pentru ultraj după ce i-a dat unui polițist un cap în gură


Un șofer de 33 de ani, din Focșani, este cercetat pentru ultraj, în urma unei altercații pe care a avut-o cu un polițist local. S-a întâmplat vineri după-amiază, pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani, polițiștii precizând că focșăneanul l-a lovit  intenționat pe un polițist local, cu capul în gură. Totul s-a întâmplat după ce polițiștii locali i-au atras atenția cu privire la faptul că și-a lăsat mașina pe o trecere de pietoni.
Oamenii legii spun că șoferul a refuzat să se legitimeze și a avut un comportament neadecvat. „La data de 30 octombrie a.c., ora 16.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un polițist local ar fi fost lovit de un conducător auto. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce desfășurau activități de poliție rutieră pe Bld. Gării, polițiștii locali au depistat un autoturism parcat pe o trecere de pietoni. Conducătorul auto, L. Bogdan, de 33 ani, din localitate, a refuzat să prezinte actele de identitate și să ofere date în vederea stabilirii identității, având un comportament verbal agresiv față de polițistii locali. Bărbatul a intenționat să părăsească locul evenimentului cu autoturismul, polițiștii locali au încercat să îl oprească, iar acesta l-ar fi lovit intenționat cu capul în zona buzei superioare pe unul dintre polițiștii locali. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, dosar care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani spre competentă soluționare”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Incidentul s-a produs la doar câteva zile după cel produs în centrul municipiului, când un șofer din Mera a mers cu mașina pe trotuar, a fugit de echipajul Poliției Locale care îl urmărea, apoi a coborât din mașină și a luat-o la sănătoasa. A fost prins în zona Pieței Moldovei și, sub pretextul că are actele în mașină, a intrat în autoturism după ce a spart un geam, apoi a demarat în trombă, lăsându-i pe polițiștii locali cu ochii în soare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?