Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Incendiu la Biserica din Vizantea Mănăstirească


Mai multe anexe ale Bisericii din localitatea Vizantea Mănăstirească au ars,  sâmbătă după-amiază, în urma unui incendiu provocat de un scurtcircuit. Incendiul a fost anunțat la ora 15.40, iar la fața locului au ajuns două echipaje de la Stația de Pompieri Vidra și un altul de la Focșani, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă.
    Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții ISU Vrancea, incendiul se manifesta la o anexă în care funcționa camera centralei, dar și la alte încăperi, alipite clopotniței. „În urma incendiului au ars acoperișul camerei centralei și a altor anexe pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, acoperișul construit din lemn cu învelitoare din tablă, s-a degradat centrala termică și au mai ars 3 tone de fân. În urma verificărilor s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric”, a precizat căpitan Cristina Duță, de la ISU Vrancea. Un alt incendiu s-a anunțat la Tătăranu, iar în urma acestuia au ars 1.200 baloți de lucernă și paie și 5.000 kilograme de porumb.
    Pompierii au mai avut trei intervenții în județul Bacău, unde au mers pompierii de la Adjud. De asemenea, a fost și o intervenție pirotehnică la Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?