Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Prezentatoarea TV Geanina Corondan îi va lua locul Corinei Dănilă la dezbaterea publică


La sfârșitul aceste săptămâni, sâmbătă 31 octombrie și duminică- 1 noiembrie, vrâncenii  sunt chemați să se alăture normalității și să celebreze o viață de calitate, trăită în siguranță, la Serbările Normalității.
    La Focșani, campania se va desfășura pe 31 octombrie și 1 noiembrie și va cuprinde discuții, activități, concursuri și un concert. Au avut loc câteva modificări, făcute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, în urma cărora s-a decis înlocuirea Corinei Dănilă cu Geanina Corondan. Programul va debuta sâmbătă, pe 31 octombrie, de la ora 12:00, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, cu o dezbatere publică moderată de Geanina Corondan. Aceasta e cunoscută datorită aparițiilor sale tv: Ora G, emisiunea Stele de 5 Stele, Efectul G. De asemenea, a urmat cursuri aprofundate la UNATC de regie, producție film și televiziune, a jucat teatru alături de actori mari, a lucrat la televiziunea copiilor, cântă, compune texte.
    Conform unui comunicat de presă, Serbările Normalității vor continua duminică- 1 noiembrie, în parcarea Carrefour, unde, începând ora 11:00, vor avea loc o serie de programe și concursuri pentru copii, iar de la ora 18:00 cu un concert susținut de artiști celebri. Proiectul se desfășoară în 56 de orașe din țară, în perioada octombrie – decembrie 2015  și va fi marcat printr-o serie de evenimente (momente dedicate celor mici, activități, dezbateri, concursuri, karaoke pentru toate vârstele și concerte), reunite sub numele „Serbările Normalității”. În cadrul evenimentelor vor fi aduse în discuție, în mijlocul comunităților locale, problematica egalității de șanse, a violenței domestice și a traficului de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?