Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Inițiatoare de proiecte curajoase de antreprenoriat, premiate la Gala


Inițiatoare ale unor proiecte curajoase, precum o firmă de taxi, un cabinet de consultații psihologice sau înființarea corului de copii „Nostalgia”, au fost premiate marți seara la ediția din 2015 a Galei „Femeia Anului în Afaceri”. Evenimentul a fost prezentat de către realizatorul tv Daniel Georgescu și de către doctor Cristian Andrei — președintele Fundației Estuar. Printre personalitățile care au înmânat premii femeilor care au dat dovadă de curaj în afaceri s-au numărat cântăreața Corina Chiriac și realizatoarea tv Iuliana Tudor.
    Una dintre laureatele galei a fost Ana-Maria Duban, care și-a propus să realizeze o serie de ateliere de training pentru copii. Aceasta a mărturisit că visul său este să înființeze o școală în care să învețe copiii „lucruri normale”.  Au mai primit distincții, în cadrul manifestării, și Manuela Mureșan — care creează bijuterii unicat, Corina Dragomir — care a pus bazele unei firme de taxi în Cluj-Napoca și Elena Soare — care își dorește să dezvolte propriul cabinet de psihologie. Alături de ele au mai fost premiate Liliana Munteanu — care a început o afacere cu broderii, dar și Adriana Miclăuș — care dezvoltă o platformă de pe care pot fi cumpărate cadouri „altfel”.

    Un premiu al galei a revenit și corului de copii „Nostalgia”, care a susținut un scurt spectacol cu această ocazie. Corul „Nostalgia” a fost inițiat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și a avut un nucleu format din copii din sistemul de protecție. În prezent, corul are peste 20 de membri și a lansat numeroase albume. Gala „Femeia Anului în Afaceri” face parte dintr-un proiect de combatere a discriminării femeilor și a grupurilor vulnerabile realizat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
    Acest proiect a ajutat 20 de femei să demareze afaceri după ce au urmat diverse cursuri, au primit consultanță antreprenorială de la specialiști și au participat la un concurs național de planuri de afaceri. Fiecare dintre antreprenoarele distinse la gală a primit ca premiu suma de 15.000 de lei. Evenimentul în cadrul căruia au fost premiate aproximativ 20 de inițiatoare de afaceri a fost organizat de Fundația Estuar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, împreună cu Fundația „Prețuiește Viața”, Opportunity Associates România și S.C. IMA Group S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?