Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Analize medicale pentru tiroidă la PREŢ REDUS, la Gral Medical


Vrâncenii care au probleme cu tiroida sau pur și simplu vor să facă un control la această glandă sunt așteptați la clinica Gral Medical din Focșani, care până pe 30 noiembrie derulează campania „Vino cu papionul la control”. Practic, fiecare pacient poate beneficia promoțional, la doar 50 lei (reducere de 60%) de un pachet dedicat de analize medicale, iar suplimentar se oferă o reducere de 25% la ecografia de tiroidă. 
Campania „Vino cu papionul la control” se desfășoară în Focșani și alte șase orașe din țară. Cei interesați își pot face programare pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.
Potrivit specialiștilor de la Gral Medical, România este o țară cu deficit de iod, iar în rândul populației se găsesc foarte mulți oameni cu gușă endemică, aproape 20-30% din populație. Cancerul tiroidian este destul de frecvent întâlnit în cazul gușilor nodulare, mai ales în gușile uninodulare, de aceea este foarte importantă prevenția în rândul populației. „O serie de procese fiziologice importante depind în buna lor desfășurare de o concentrație normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creșterea organismului, maturarea osoasă, producția de căldură, contractilitatea mușchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producția celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic și al hidraților de carbon. Orice modificare a funcției tiroidei atrage după sine dezechilibre în producția hormonală hipotiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creștere) și va afecta întreg organismul, prin apariția unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, până când, în sfârșit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constată că întreg cortegiul de suferințe are drept cauză alterarea funcției tiroidiene”, se arată în comunicatul de presă al celor de la Gral Medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?