Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO : Micutzu a fost la Liceul de Artă. Urmează Gabi Costin


Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani a fost săptămâna aceasta în plină sărbătoare, marcând aniversarea a 20 de ani de existență prin diferite activități culturale. Printre momentele emoționante se numără întâlnirea elevilor și profesorilor cu foștii elevi, care au făcut primii pași către un viitor artistic sub îndrumarea profesorilor de la Liceul de Arte, unii dintre ei ajungând cunoscuți și pe plan național.

    Micutzu a spus „prezent” la întâlnirea organizată la liceu

    Printre elevii absolvenți cu care se mândrește Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani se numără Cosmin Nedelcu. Pentru cei cărora numele nu le sună cunoscut, se poate ca Micutzu să le aducă aminte despre cine este vorba și, de ce nu, un zâmbet pe buze. Micutzu este un cunoscut și apreciat actor de stand-up comedy, având numeroase spectacole. Are 29 de ani, a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) „I.L.Caragiale” din București. Micutzu nu e străin nici de industria muzicală, poate cea mai cunoscută melodie fiind „Cine e Grasuta?”, cu aproape 6 milioane de vizualizări pe youtube.

    Actorul a fost prezent miercuri la Liceul de Artă, unde a susținut un moment artistic, în care a evocat experiența sa în cadrul liceului și etapele parcurse în cariera sa, un moment dedicat elevilor care sunt interesați de o carieră ca viitori actori și de admiterea la UNATC. Micutzu a postat pe pagina sa de Facebook, după întâlnirea organizată la liceu, un mesaj: „Îi mulțumesc lui Spici pentru Măgura. Și foștilor mei profesori de la Liceul de Artă pentru o primire foarte frumoasă și pentru invitație.” Directoarea Liceului de Artă, profesoara Diana Tăicuțu, activă de asemenea în mediul online, i-a lăsat și ea un mesaj: „Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” se va mândri mereu cu elevii lui! Ne-am bucurat să te avem alături de noi și mulțumim pentru că ai acceptat invitația. Felicitări, baftă multă și să auzim numai de bine!”, a scris directoarea.   

    Gabi Costin, astăzi pe scena Teatrului Municipal

    Gabi Costin este un alt absolvent al Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani și al UNATC București. Un foarte bun actor, cu talentul și pasiunea pentru teatru, moștenite de la tatăl său, Gabi Costin a primit roluri în filme de lung metraj- „Nuntă mută”, „Ho, Ho, Ho”, „Undeva la Palilula” și a dublat voci de desene animate în limba română- Emile din „Ratatouille”, Cookie din „Shrek pentru totdeauna” și altele.
    Probabil că majoritatea dintre voi îl cunoașteți din seriile „În puii mei!”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac și a interpretat diverse roluri. Actorul, și el în vârstă de 29 de ani, va urca astăzi pe scena Teatrului Municipal alături de foști elevi, deveniți profesori ai Liceului de Artă „Gh. Tattarescu”, și va încânta publicul cu un moment pregătit special pentru această aniversare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?