Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

„Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor”, la Adjud


Asociația „Dreptate, Echitate, Verticalitate, Integritate” (DEVI), în parteneriat cu Biblioteca Municipală Adjud, organizează, începând de duminică, 25 octombrie, timp de opt zile, „Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor”. Evenimentul respectiv se organizează anual în această perioadă în marile orașe din țară, însă în Adjud este pentru prima dată când are loc.
„Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor” va debuta duminică seară la ora 17.00, la Biblioteca Municipală Adjud. De altfel, aici se vor desfășura toate activitățile din cadrul acestui eveniment după următorul program: de luni pănă vineri de la ora 18.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 17.00.
Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, cu această ocazie adjudenii vor afla informații mai puțin cunoscute despre îngeri și arhangheli, fiecare zi fiind dedicată unui arhanghel și unei anumite categorii de îngeri. Astfel, în prima seară va fi evocată Lumea Îngerilor și Arhanghelilor, iar următoarele zile vor fi dedicate arhanghelilor Mihail, Gabriel, Rafael, Metatron, Haniel. Vor avea loc și unele conferințe, workshop-uri, seminarii, documentare pe teme angelice, terapie prin râs, umor și multe surprize.
Adjudenii sunt așteptați în centrul orașului în număr cât mai mare  sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 octombrie, începând cu ora 10.00, unde vor primi îmbrățișări gratuite din partea unor copii și adulți costumați în îngerași. „Am organizat acest eveniment pentru că am dorit ca fiecare om să simtă că îngerii și arhanghelii îi sunt mereu aproape și îl pot ajuta dacă cere aceasta. Ei sunt mereu printre noi și ne ajută plini de iubire, altruism, înțelepciune și compasiune. Din anumite puncte de vedere, acest eveniment este opusul Halloween-ului, care are loc în această perioadă și care, din nefericire, evocă tot felul de spirite malefice”, explică Lucian Crâșmaru, vicepreședintele asociației DEVI, unul dintre organizatorii acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?