Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Medicii au stabilit cauzele morții Elenei Iordache


Elena Iordache, de 41 de ani, din satul Dălhăuți, comuna Cârligele, care luni a fost găsită moartă în pădure, la o săptămână de la sesizarea dispariției, a murit de frig. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, decesul Elenei a survenit ca urmare a hipotermiei și a epuizării fizice. Acestea sunt concluziile preliminare ale medicului legist, urmând să mai fie făcute și alte analize, pentru a se elimina orice suspiciune.
    Ieri, trupul neînsuflețit al Elenei a fost ridicat de la morgă și dus acasă, la Dălhăuți. Potrivit informațiilor primite de la primarul Ștefan Moscu, Elena va fi înmormântată joi, în cimitirul din localitate, lângă sora și nepoatele ei, care și-au găsit sfârșitul tot în pădure. Elena a fost găsită moartă luni dimineață, la marginea unui drum forestier, din apropierea satului Mahriu, comuna Poiana Cristei, într-o zonă  total opusă celei în care plecaseră pentru a ajunge de la Dealul Cucului, comuna Poiana Cristei, la Dălhăuți, în comuna Cârligele. Era căzută cu fața în jos, pe un băț, care i s-a și imprimat pe față, creându-i leziuni pe partea dreaptă. De asemenea, avea hainele ude. Imediat ce cadavrul a fost descoperit de un localnic, s-a dat alarma, iar la fața locului au ajuns mai mulți polițiști, pentru a efectua cercetarea la fața locului.
    Se presupune că Elena, ca și sora și nepoatele ei, a murit la data la care a plecat dinspre Dealul Cucului către Dălhăuți, mai exact în noaptea de 11/12 octombrie.  Dispariția lor a fost anunțată o zi mai târziu. Dumitra Iordache, sora Elenei, și fetele sale au fost găsite moarte la o zi de la sesizarea dispariției, în pădure, în apropiere de satul Dealul Cucului. Ele au și fost înmormântate, sâmbăta trecută, iar Elena a fost găsită fix la o săptămână de la data sesizării dispariției.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?