Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

INFOPOL


Furt cercetat de polițiști

    La data de 12 octombrie a.c., ora 13.05, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un tânăr, de 26 ani, din localitate, ar fi sustras de pe raftul magazinului unui supermarket din municipiul Focsani, o sticlă de băuturi alcoolice în valoare de 179,99 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandate puse în executare de polițiști

    La data de 12 octombrie a.c., ora 17.50, polițiștii din Nănești au depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Focșani, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tentativă de furt calificat. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

    La data de 12 octombrie a.c., ora 16.30, polițiștii din Movilița au pus în executare un mandat emis de Judecatoria Panciu față de un tânăr, de 27 ani, din localitate, condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani, 7 luni și 10 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei.

Evenimente rutiere
 
    La data de 12 octombrie a.c., ora 22.37, polițiștii din Adjud au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 35 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un microbuz pe strada Republicii, a accidentat grav un bărbat, de 54 ani, din comuna Homocea, care a traversat strada pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 12 octombrie a.c., ora 10.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 60 ani, din municipiul Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în apropierea localității Bizighești, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea gravă a unui pasager, de 56 ani, din municipiul Piatra Neamț. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?