Ediția: Sâmbătă 8 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Sâmbătă 8 iunie 2024. Nr. 6644

Jandarmii asigură ordinea la competiții sportive


Jandarmii vor asigura, în acest weekend, măsuri de ordine la mai multe competiții sportive, dar și la turul de ciclism „Drumul Podgoriilor Vrâncene pe bicicletă”. Sâmbătă, de la ora 11.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la partida de fotbal din cadrul Ligii Vrancei Altdorf Tehnik dintre echipele FCM Adjud – Trotușul Ruginești, dar și la Sala Polivalentă din municipiul Focșani, unde va avea loc meciul de handbal masculin juniori I seria B, dintre echipele CSO Mizil – Åžcoala nr. 3 Adjud.
    Duminică, începând cu ora 10.30, se vor asigura măsuri de ordine publică
la turul de ciclism „Drumul Podgoriilor Vrâncene pe bicicletă”, organizat în cadrul  Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus” 2015, pe traseul turistic: Câmpineanca, Odobești, Faraoanele și Cârligele, pe o distanță de aproximativ 44 km, dar și în imediata apropiere a Sălii Polivalente din Focșani, unde va avea loc meciul din cadrul Ligii Naționale la handbal masculin dintre CSM Focșani 2007 – AHC Potaissa Turda, începând cu ora 18.30. De asemenea, se vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul Ligii Vrancei Altdorf Tehnik dintre echipele Unirea Èšifești – ASS Victoria Pufești (terenul comunal Clipicești) și Gloria Răcoasa – Viitorul Homocea, de la ora 11.00.
    Jandarmii au și luni o misiune. Aceea de a asigura măsuri de ordine publică în imediata apropiere a Sălii Polivalente din Focșani, unde se va disputa meciul de futsal  din cadrul ligii I, dintre echipele Galactic Focșani – CS KSE Târgu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?