Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Bărbatul care i-a dat cu furca în cap unui zilier, arestat la domiciliu


Niculai Ș., bărbatul reținut luni pentru tentativă la omor, nu a fost arestat preventiv. Magistrații Tribunalului Vrancea au respins propunerea procurorilor de  arestare preventivă și au dispus măsura arestului la domiciliu. „Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, privind pe inculpatul Åžerban Niculai – pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor (…) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul Åžerban Niculai, pe o durată de 30 zile, de la data de 06.10.2015, ora 16:00 la data de 04.11.2015 inclusiv (…)”, se arată în soluția instanței.
    Bărbatul a fost obligat să nu părăsească imobilul în care locuiește, din comuna Biliești, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza, să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată Å¢icău Costel sau cu membrii de familie ai acesteia ori cu alți participanți la comiterea infracțiunii. „Desemnează organ de supraveghere Poliția comunei Biliești, județ Vrancea, respectiv Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare județ Vrancea. (…) atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 06.10.2015, ora 14:30”, se mai arată în soluția instanței.
    Bărbatul a fost reținut după ce, duminică, a lovit un zilier de 31 de ani, cu o furcă în cap. Leziunile provocate sunt grave, victima fiind trimisă la spitalul din Galați. Potrivit anchetatorilor, agresorul era într-o căruță și mergea să cosească iarbă când s-a întâlnit cu zilierii, care se aflau într-un tractor. Aceștia din urmă i-ar fi reproșat că merge la furat. Inițial, conflictul s-a stins. La întoarcere, zilierii și suspectul s-au întâlnit din nou, în același loc. Zilierii au început din nou să-l acuze pe bărbatul din Biliești că ar fi furat, iar victima a și coborât din tractor să vadă ce are acesta în căruță. Atunci, agresorul a pus mâna pe furcă și a lovit victima, temându-se să nu fie agresat de zilieri, care erau mai mulți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?