Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Lovit cu furca în cap, un bărbat refuză să fie operat


Un bărbat de 31 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit cu o furcă în cap. De la Spitalul Județean Focșani, Costel Èš. a fost trimis la Neurochirurgie la Galați, unde refuză să fie operat, după cum spun sursele noastre. Altercația a avut loc duminică seara, iar agresorul este un bărbat de 43 de ani, din Biliești, Niculai Ș..
    Potrivit anchetatorilor, agresorul mergea să cosească iarbă. Într-o livadă s-ar fi întâlnit cu zilierii, care se aflau într-un tractor. Aceștia i-ar fi reproșat că merge la furat de mere. Fiecare și-a văzut de drum, dar după câteva ore cei trei s-au întâlnit din nou, în același loc. Zilierii au început din nou să-l acuze pe bărbatul din Biliești că ar fi furat mere, iar victima a coborât din tractor pentru a verifica ce are agresorul în căruță. Atunci, Niculai Ș. a pus mâna pe furcă și a lovit victima, temându-se să nu fie el cel agresat.
    Fapta a fost încadrată la tentativă de omor. Ieri, agresorul și câțiva martori au ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru a fi audiați. Bărbatul din Biliești a fost reținut sub acuzația de tentativă la infracțiunea de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?