Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Contestații pentru libertate, după două luni de arest preventiv


Tinerii arestați în iulie într-un dosar de trafic și consum de droguri fac contestații peste contestații cu scopul de a fi puși în libertate. După ce magistrații Tribunalului Vrancea le-au prelungit măsurile preventive, ei au făcut contestații la Galați, cereri care le-au fost respinse. „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Neagu Simon Alin, Croitoru Bogdan, Hogea Emanuel, Neagu Bogdan Gabriel și Neagu Ionelia Vasilica împotriva încheierii de ședință din 26.08.2015 pronunțată de Tribunalul Vrancea în dosarul nr.1695/91/2015. (…) Definitivă Pronunțată în camera de consiliu, azi, 07.09.2015”, se arată în soluția instanței.
    Printre tinerii arestați se află și o femeie, care se află în arest la domiciliu. Ea a solicitat instanței modificarea obligațiilor impuse odată cu plasarea în arest la domiciliu, cererea sa urmând să se judece pe data de 11 septembrie, după ce ieri, avocatul său a solicitat un nou termen.
    Tinerii, între ei fiul și nora unei polițiste, aceasta din urmă fiind plasată între timp în arest la domiciliu, au fost arestați în iulie, într-un dosar de trafic și consum de droguri. Anterior reținerii și arestării, locuințele le-au fost percheziționate de polițiștii de la SCCO, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Vrancea. În timpul perchezițiilor, efectuate la București și în Vrancea, anchetatorii au descoperit o cantitate însemnată de droguri, pe care au și ridicat-o. De asemenea, s-au mai ridicat două cântare și 10 telefoane mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?