Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Jennifer Lawrence și Chris Martin, despărțiți temporar sau definitiv?


Se pare că actrița Jennifer Lawrence și solistul Chris Martin s-au implicat într-o relație cu suișuri și coborâșuri. Nu este clar când a început idila lor, pe care nu au confirmat-o niciodată, deși în ultimele luni Jennifer a fost văzută de multe ori la concertele trupei Coldplay sau plimbându-se cu Chris pe străzile din New York. Totuși, la începutul lunii iulie ei au pus capăt, definitiv sau temporar nu știe, relației lor, relatează online ABC.
Două luni mai târziu, unul din prietenii actriței a mărturisit revistei People care sunt motivele acestei despărțiri, precizând că lui Jennifer nu-i pasă de ultimele imagini în care solistul trupei Coldplay apare în compania unei blonde necunoscute. „De fapt, Chris nu voia să pună capăt relației, dar avea nevoie de flexibilitate pentru a-și vizita familia. Este nebun după Jennifer, dar îi este greu să-și găsească timp pentru a o include în programul său”, a asigurat sursa revistei.
Potrivit sursei, actrița din „Jocurile foamei” se săturase să aștepte ca solistul „să se implice mai mult”, la care se adăuga și faptul că amândoi își continuau cariera. „Jennifer a fost destul de înțelegătoare cu Chris când acesta a trebuit să-și viziteze familia (…) și între timp ea și-a văzut de propria carieră. Dar se aștepta la mai mult de la el”, a adăugat sursa.
Adevărul este că viața s-ar putea să-i aducă din nou împreună. Au prieteni comuni și cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere săptămâna trecută. „Încă au sentimente unul față de celălalt, astfel încât nu sunt foarte sigur că dragostea dintre ei s-a terminat”, a declarat un alt prieten al actriței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?