Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Repartizare pe posturile rămase libere, ieri la ISJ Vrancea


Cadrele didactice care au participat la examenul de Titularizare în anii anteriori, dar și în acest an, au participat ieri, începând cu ora 9:00, la o altă repartizare pe posturi. Ele au avut de ales din 452 de posturi. 
Primii care și-au luat posturile au fost educatorii, programați în intervalul orar 9:00-10:00, urmați de învățători 10:00-11:00 și mai apoi de profesorii de: limba și literatura română, engleză, franceză, matematică, fizică, biologie, informatică, istorie, geografie, filosofie și logică, economie și educație antreprenorială, religie ortodoxă, educație fizică și sport, psihopedagogie specială, terapie educațională complexă și integrată, ultimii fiind cei de la disciplinele tehnice-ingineri și maiștri instructori.
    Conform informațiilor oferite de reprezentanții ISJ Vrancea, au rămas în continuare posturi neocupate. „Au rămas posturi libere la educație fizică, educație muzicală, educatori, învățători, urmând ca în următoarea perioadă, Consiliul de Administrație al unităților de învățământ să dea avizul pentru plata cu ora a titularilor unităților de învățământ, titularilor în alte unități de învățământ, personalului didactic asociat și personalului didactic pensionat”, a declarat inspectorul școlar general Cristinel Știru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?