Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Monitorul de Vrancea și Cinema Colours vă invită la film: The Transporter Refueled


Frank Martin (Ed Skrein) are o meserie care cere discreție, profesionalism și abilități excepționale de șofer. Fost agent mercenar pentru operațiuni speciale, el este transportatorul care nu dă niciodată greș și livrează pachetul la timp. Secretul? Își urmează cu sfințenie cele patru reguli esențiale: nu schimba niciodată condițiile stabilite, nu cere nume, nu deschide pachetul și nu promite niciodată ceva ce nu poți face.
    În „Transporter: Moștenirea” mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, iar povestea este plină de suspans și acțiune. Seducătoarea Anna (Loan Chabanol) și cele trei aghiotante ale sale pun la cale jaful secolului și îl angajează pe Frank pentru o misiune de transport. Astfel, weekendul în care tatăl lui Frank (Ray Stevenson) îi face o vizită la locuința sa din sudul Franței se transformă într-o cursă contra-cronometru, iar Frank trebuie să-și pună în joc toate abilitățile pentru a fi cu un pas înaintea unui sinistru magnat mafiot rus. În plus, el trebuie să facă față confruntărilor cu echipa celor patru femei fatale, periculoase și puse pe răzbunare.
    Un thriller dinamic și actual, „Transporter: Moștenirea” are amprenta producătorilor filmului „Lucy” și al trilogiei „Taken”. Pelicula aduce în prezent un concept clasic, îndrăgit și apreciat de iubitorii cinematografiei de acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?